kop bovenkant

Trigger

Het gaat goed met uw organisatie maar u wilt beter? Of gaat het juist niet goed en bent u op zoek naar de trigger om de betrokkenen goed gemotiveerd weer op het juiste spoor te krijgen? En heeft u besloten hiervoor een investering te doen in degene die u daarbij van dienst kunnen zijn? Dan is de volgende vraag die u uzelf moet stellen, "hoe zet ik mijn geld optimaal voor dit doel in?".

Pretgeld

Iets leuks organiseren, dat kunnen er zo velen. Uw geld besteden als "pretgeld" is geen enkel probleem. Maar wilt u een duidelijk resultaat van uw investering, kijk dan verder als uw neus lang is. Want zelfs als u uw mensen "alleen maar" wilt belonen, dan nog wilt u maximale opbrengst uit uw investering.
Op basis van 30 jaar ervaring kunnen wij u helpen om uw middelen gericht in te zetten, aansluitend bij uw situatie. Wij leveren iedereen, altijd weer, passend maatwerk.

Maatwerk

Maatwerk is precies de reden waarom u bij ons geen voorbeelden zult aantreffen van eerder gerealiseerde opdrachten. Uw situatie en doelstellingen zijn uniek en vereisen een uniek antwoord. Een antwoord dat wij graag samen met u formuleren en dat evenals uw organisatie veelzijdig zal zijn.

Commitment

U heeft zich als management kennelijk al gecommitteerd tot het investeren van een deel van uw schaarse middelen, wij van Maars Travel Management vragen u nog één stap verder te gaan. Committeer u aan een gedegen afweging ter beantwoording van de essentiële vraag: "hoe krijg ik een optimaal rendement uit deze investering". Een vraag die u zich toch ook stelt bij al uw andere investeringen?

Proces

Het beantwoorden van bovengestelde vraag is niet eenvoudig en vereist inzicht, creativiteit en nogmaals commitment van het management. Wij gaan graag het gesprek met u aan, in een poging een passend antwoord te formuleren. Van simpel tot complex....

                  
rechterfoto

Maars Travel Management

Maars Travel Management is één van de oudste spelers in de Nederlandse wereld van incentives. Het bedrijf, 30 jaar geleden gestart door Jan Maars, was één van de pioniers in de Europese markt.